Victòria fora de casa

Ahir diumenge a les 12 hores, al Pavelló. RAFAEL TAPIA VALDES (C.E. ELDENSE) jugaren el BM. ELDA C. E. ELDENSE contra el nostre C.H. ALCASSER WALKER’S WP.

L’equip visitant va eixir molt enxufat al partit , i als 5′ el resultat era 1/3, als 10′ era de 2/5, tot degut a un gran treball en defensa i al contraatac de segon ola, la qual cosa va fer que l’entrenador local demanarà un temps mort, però la cosa no va canviar i l’equip visitant seguia amb el seu treball defenssiu, acompanyat per una bona aportació de la porteria i a correr el contraatac, al minut 20, l’entrenador local va tindre que tornar a demanar temps mort amb el resultat de 5/10,  la màxima diferència va ser al minut 25  que era 6/13, finalitzant la primera part 8/14.

La segona part l’equip que va eixir més enxufat va ser l’Elda, que va ajustar més la defensa, això més errors no forçat a l’atac posicionaldel Alcàsser va fer que en poc minuts l’Elda es tornara a ficar el partit, l’equip visitant a més a més, tenia dos lesionats que no podrien tornar a participar al partit. Al minut 5 de la segona part ens havien fet un parcial de 4/0, el que va provocar el temps mort demanat per l’entrenador visitant. Conforme anava avançant el partit l’esforç de la primera part,  començava a passar factura als jugadors del Alcàsser Walker’s WP, més la falta d’efectius per a poder donar descans als jugadors, va fer que als 20′ de la segona part el resultat era de 20/20.

Però la capacitat de sofriment, la fe en la victòria, i la lluita contra les adversitats de tot l’equip va fer que s’emportarem la victoria del Centre Excursioniste Eldense, molt mereixcudament.

Es nota que l’equip poc a poc, va agafant més experiència a la categoria, i que ja no tenim la pressió d’assegurar la permanència.

El proper dijous dia 20 jugarem al Pavelló del Col·legi Marni a València.

IMG_20170409_133206