Un punt més a casa

El dissabte 01/04/2017 al Pavelló Municipal d’Alcàsser s’enfrontaven el C.H. Alcàsser Walker’es WP decè classificat i el Bm. Mare Nostrum Torrevieja quart classificat de la Primera Nacional.

L’equip local va començar el partit molt enxufat de fet als 5′ el rsultat era de 5/1, el que va provocar un temps mort demanat per l’entrenador visitat. A partir d’eixe moment els de torrevella es ficaren dins del partit empatant a 5 gols, els següents minuts varen ser molt igualats, al minut 20′ el torrevieja es va ficar 11/14 a favor, un temps mort va fer que l’equip local reaccionarà apretant en defensa més l’aportació de la porteria va fer que acabarem la primera part 19/16.

La qual cosa estava molt bé, si a més a més comptem que el Torrevieja és l’euip menys goletgat de la categoria i esl haviem ficat 19 gols a la primera part.

La segona part va ser molt igualada, l’Alcàsser va tindre les seues opcions per a guanyar el partit, però, la poca eficacia de llançaments en alguns contraatacs, i en alguns llançaments de 6 metres, no ho va fer possible. També es veritat que el Torrevieja va tindre les seues opcions, però, al final la porteria de l’equip local, va aportar aturades en els moments decissius, que varen ser claus, per a treure un punt contra el quart classificat.

Ara tenim dos eixides consequtives a Elda i contra Marni.