Seguim sumant fora de casa.

El passat dijous al Poliesportiu del col·legí de Marni jugarem el partit entre el Levante UD Marni i el C.H. Alcàsser Walquer’s WP.

L’quip visitant va eixir molt enxufat en defensa i als 9′ el resultat era de 2/6, el que va provocar el temps mort per part de l’entrenador de l’equip local, estavem defenent molt bé a més a més estaven furtant-los molts balons, el que ens donava la possibilitat de fer contraatacs. La tònica tota la primera part va ser la mateixa bona defensa i porteria, més el contraatacs de segona ola per part de l’equip de l’Alcàsser, sempre portant una diferència de més o menys 4 gols, per acabar en 13/15 la primera part.

L’inici de la segona part va seguir en la mateixà tònca el resultat als 5′ era de 15/20, a partir d’ahi en un altre temps mort, l’equip local va treure l’amor propi i va buscar enbroncar el partit, nosaltres caiguerem en la provocació i ens decentrarem, provocant que al minut 20 de la segona part el marcador s’havia capgirat a favor de l’equip local 24/23. Però es referem i quan s’oblidaren de les provocacions, i jugarem a l’handbol, ens tornarem a treure unaventaja, fent un parcial de 1/5, 25/28 a falta de 5′. El jugar en cerenitat l’atac posicional i jugantlos molt bé tàcticamen va fer que el partit acabara 29/31, demostrant que l’equip cada vegada està més solid, en els moment importants de partit, i que l’experiència a la categoria ens v donan les possibilitats de anar traguent punts contra els equips que estan en les posicions altes de la classificaió.

Contents i agafant experiència i estatus per a la propera temporada.

El proper dimecres 26 al Cassalla arena partit d’acomiadament de la temporada 2016/17 a casa contra el handbol La Florida.