Quina llastima¡¡¡¡¡¡¡¡

En veritat es que el dissabte al pavelló Gedeon i Issais Guadial el C.H. Alcàsser Walker’s WP va mereixer alguna cosa más que la derrota davant el Hispanitas Bm. Petrer.

El començament del partit va ser trepidant per part del dos equips, molt enxufats els dos en atac, amb xicotetes ventajes de l’equip local d’un parell de gols per acabar la primera part en empat a 15. Quan l’euip de l’Alcàsser va errar 4 penaltis i 7 llançaments de 6 metres.

La segona part va seguir igual, on els atacas guanyavem clarament a les defenses, però l’equip visitant se’n va aprofitar de la situació i tota la segona part va mantindre xicotetes ventajes d’un gol o dos. Fins a falta de 4 minuts que ens empataren a 25, els últims minuts deguts a les nostres errades, i al saver estar a la pista de l’equip local, ells ja porten anys jugant a la categoria, i la temporada passada jugaren la fase d’ascens a Divisió d’Honor B, va fer que la balnaça se inclinara a favor de l’equip local.

No ens queda un altra que seguir treballant, però, en el camí que hem agafat la segona volta, segur que ens donara més alegries.

El proper dissabte a les 18 hores al Pavelló Municipal d’Alcàsser partit contra el Nules Fertiberia Port de Sagunt, rival directe, amb els mateixos punts que nosaltres.

Anims i a per ells