No va poder ser.

El dissabte l’equip del C.H. Alcàsser Walker’s EP tenia un partit molt complicat a casa contra el VISCOCONFORT C.B. MARISTAS ALGEMESI , equip que porta 10 anys a la categoria sent uns dels equips capdavanters de la categoria, i que tenen un saver estar, experiència i una personalitat a la pista, i que a més a més, l’objectiu d’ells és jugar la fase d’ascens i la nostra és mantindre la categoria.

El partit va estar molt igualat des del principi, en diferencies minimes entre els dos equips, sols hi va haver un moment en l’11/8 que hi va haver una diferència de tres gols, però tres perdues de baló consequitives de l’alcàsser va fer que la primera part acavarem 13/13.

La tònica de la segona part va ser la mateixa, els d’Algemesí augmentaren considerabement la intensitat defensiva, que li va valdre tindre més exclusions, circumstancia que no varem saver aprofitar els jugadors de l’Alcàsser, i al final en els xicotets detalls, per eixa experència que tenen ells a la categoria s’emportaren els dos punts, 27/29.

Els jugadors de l’Alcàsser feren von partit, lluitaren i s’ho deixaren tot a la pista, res que reproxar-los.

La propera setmana visitem una pista molt complicada, com es la del C.B. Torrevieja.