Ja tocava

Partit de vital importancia per a C.H.Alcàsser Walker’s WP contra el Hnadbol Sant Joan, rival directe en la classificació i per la necessitat de puntuar que des de el 5 de novembre que no habiem puntuat.

I l’euip va respondre en un gran partit en defensa amb l’aportació d’una gran porteria.

La primera part va ser molt igualada, on els dos equips li ficaren molta intensitat defensiva, i quan fallava la defensa apereixien els porters per a rectificar a la defensa. Hi va haver un moment que degut als erros no forçat dels jugadors locals l’equip visitant va agafar una xiqoteta resta de dos gols 9/11, per acavar la primera part en un 13/12.

El inici de la segona part l’equip local va eixir amb més intensitat defensiva, corregint alguns erros de la primera part, més l’aportació de la porteria, va provocar el contraatac de segona ola de l’Alcàsser Walker’s WP i aconseguir un parcial de 4/1, desprès d’un temps mort demanat per l’entrenador de l’handbol Sant Joan, l’equip es va refer i conseguiren acurtar distancies conforme anava avançant el partit fins hi tot de ficar-se a un gol. Al minut 15 de la segona part el resultat era de 20/17 distancia que es va mantindre fins al final, que en l’ultima empenta de l’equip local va ser de 5 gols guanyant el golaverage al Sant Joan.

Victòria important per agafar anims cara a la segona volta amb l’objectiu de mantindre la categoria. Victòria fonamentada en la defensa, porteria i un atac molt tàctic i on la segona part no tinguerem perdues de baló.

El proper dissabte visitarem el Pavelló Gedeon i Isaias Guardiola a Petrer, quart classificat amb 22 punts