Extraordinaria primera part¡¡¡¡¡¡¡

El C.H. Alcàsser Walker’s WP tenia un partit important el dissabte davant el Nules Fertiberia Port de Sagunt, rival directe en els mateixos punts.

L’equip local des de l’inici del partit va ficar una intensitat molt alta, sobre tot en defensa que es on es va fraguar la victòria sobre el Nules fertiberia. El gran treball defenssiu de tot l’equip va fer que la porteria també aportara amb bones aturades, i a més quan hi havia alguna errada defenssiva apareixia el porter per aturar el baló. Tot aço va fer que puguerem fer molts contraatacs de segon ola, on estiguerem molt efectius, al minut 15 el resultat era de 8/3 a favor de l’equip local, el que va provocar que l’entrenador de l’equip visitant demanara un temps mort, així i tot la la primera part va finalitzar en un 16/9, que reflexava el que havia passat a la pista.

El pas pels vestidors va fer que l’equip visitant eixirà més enxufat a la pista i l’equip local va eixir més relaxat i el que va provocar que poc a poc anaren reduïnt les distancies en el marcador, arribant a ser de nomes tres gols i un parell d’oportunitats que varen tindre els de Nules per haver reduït les diferèncuies de gols a la minima expressió. El visitants ho intentaren tot 2 mixtes, tres mixtes, però els jugadors de l’Alcàsser no es precipitaren i pogueren guanyar el partit.

2 punts importants més el gol average, davant d’un equip jove, lluitador i amb molta qualitat, que segur anirà a més.

El proper dissabte anem Almoradi, equip instalat a mitat de la classificació amb un jugador Ruben Ruiz que es el màxim golegador de tota la Primera Nacional.