PATROCINADORS

Turdiesel es va establir com a taller especialitzat en reparació de Sistemes d’Injecció Dièsel i Turbos, amb un equip professional de més de vint anys d’experiència, ràpidament s’incorpora a la xarxa Bosch Car Service, sent un important referent , en la Comunitat Valenciana

CONTACTE

Tel: 961591931

Construccions Proyecsa XXI, S.L. és una empresa jove i dinàmica amb personal qualificat i resolutiu.
Aquesta empresa es dedica a la construcció, reformes i retirada d’amiant.

CONTACTE

Tel: 605 81 22 11
tomas.arce@proyecsa.es

Empresa dedicada a L’assessorament i formalització documental en matèries de tipus econòmic, tributari, laboral i comptable així com la prestació de serveis relacionats amb l’administració publica.


Transició Energètica Solar és una empresa amb àmplia experiència en tramitació i legalització d’instal·lacions, treballen per a satisfer la necessitat de promoció i desenvolupament de projectes fotovoltaics per a Fons d’Inversió, Family Offices Constructors i Comercialitzadores d’Energia.

La teua botiga de pintures i decoració a Silla i Picassent.

Som una Empresa innovadora i responsable, especialitzada en pintura industrial i decoració.

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector.

CONTACTE

Tel: 961210902

info@decoracionesgopi.com

Especialistes en muntatge d’estructures prefabricades de formigó en les obres més importants realitzades en els últims anys a Espanya i part de l’estranger.

Aconseguint una altíssima valoració i reconeixement dins del sector del prefabricat
.

Sant Ramon Senior S.L., a Picassent, la teva millor opció quan es tracta de RESIDÈNCIES PER A PERSONES MAJORS. La nostra manera d’aconseguir l’excel·lència és dedicant als nostres usuaris tota la nostra experiència en el sector. La claredat, el tracte personal i el compromís són essencials en la nostra manera de conducta. Estem preparats per a ser el teu servei de RESIDÈNCIES PER A PERSONES MAJORS a Picassent.

ARGOFOTOGRAFIA és una xicoteta empresa encarregada de gestionar les xarxes socials del Club Handbol Alcàsser.

Són especialistes en fotografia esportiva, però també tenen l’equip necessari per a realitzar vídeos, o dissenyar contingut gràfic per a webs o xarxes socials.

Concesionari Hyundai en Picassent

Direcció: poligono industrial deCalle N-1, parcela 1346220 Picassent, Valencia

Contacte: 961 24 11 13