Cronica Setmana Fantàstica

Començarem el diumenge 9 d’octubrepassat en una victòria a Nules contra el fertiberia Port de Sagunt per 21/28, després el dimecres 12 d’octubre empatarem a casa contra el C.B. Almoradi a 33 gols, un partit que després d’una primera part fluixa on acavarem perdent 13/16, però amb una segona part extraordinaria en ataca ficarem 20 gols, i que hagerem pogut guanyar el partit a falta de 5′ guanyavem 31/28 però la falta d’experiència a la categoria va fer que empatarem. I per a finalitzar la setmana el dissabte 15 d’octubre aconseguirem la victòria a Mislata 25/27 a pesar de que teniem baixes importants, en un partit on es va treballar moltissim des de l’inici del partit. El atac contra una deensa oberta que dificultava la circulació de baló, i en defensa treballant en moltes ajudes.
El partit va ser molt igualat des del inici, la primera part la dominarem nosaltres acavant 12/13, en elinicici de la segona part seguirem per davant, fins a la meitat que es ficaren ells davant d’un parell de gol, però, l’espirit de lluita i de sacrifici de l’equip, sumat als pocs errors en la recta final del partit va fer que s’emportarem la victòria.
Una setmana on hem ficat 28, 33, i 27 gols la qual cosa significa que l’equip està molt col·lectiu i començant agafar confiança, sent el quart equip que més gols fica del grup.
A seguir millorant en defensa.
El proper dissabte a les 19 hores al Cassalla Arena, partit contra C.B. Vila-Real on hi han jugadors que la temporada passada jugaven ASOBAL
Vos esperem

 

dsc00718img_20161015_192430