Cronica Walker´s Alcasser

El C.H. Alcasser Walker’s de 1ª Autonòmica s’ imposà al C.BM. Masquefuerte Burjassot per un resultat final de 29-23 en el partit jugat dissabte passat al Pavelló Municipal.

El segon equip del C.H. Alcàsser inicià la temporada oficial amb un victòria més ajustada del que reflecteix el marcador final. El partit fou molt igualat fins els últims 10 minuts de l’encontre quan el xics de Edu Pardo aconseguiren allunyar-se en el marcador de l’equip rival. La primera part va ser pròpia del primers partits de la temporada amb errades en el llançament i poca fluïdesa en el joc d’atac. El resultat mostra aquesta igualtat amb un marcador de 12-11 favorable a l’equip local.

L’equip millorà en la segona part amb un major efectivitat en l’atac i consolidant la fermesa defensiva iniciada en la primera part de l’encontre. Tot i això, l’avantatge en el marcador no es s’aconseguí fins els últims deu minuts amb un parcial de 7-2. En l’aspecte individual, cal destacar l’actuació en el pivot de Pepe Espuig amb 8 gols anotats.

En la pròxima jornada, el C.H. Alcasser Walker’s es desplaçarà a Canals per a tractar de continuar el bon inici de temporada amb una nova victòria.