Cronica del segundo partido temporada 2016/2017.

Segona derrota consecutiva de l’equip de Primera Nacional el C.H. Alcàsser Walkers’WP, esta vegada a casa contra el campió de la temporada 2015/16 el C.B. Petrer.

Un equip molt solid en defensa, en un molt bon contraatac i en un atac posicional molt disciplinat, i amb molts pocs erros.

El partit va començar molt igualat de fet en el minut 9 el resultat era de 4/3, però a partir d’ahi una pajara de l’equip local en atac va propiciar moltes perdues de baló, que varen ser aprofitats per l’equip de Petrer per a fer una serie de contraatacs fulminats, i feren un parcial de 0/8, a partir d’ahi l’equip local va ser un voler i no poder. acavant la primera part 7/13.

L’equip de petrer va fer una demostració de saber estar a la pista, de portar el ritme del partit, i dominar la situació totalment.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, al final el pudonor de l’equip local i la relaxació de l’equip visitant, va deixar el resultat en 20/24.

A seguir treballant per a millorar, i vore si el diumenge a Nules contra el Fertiberia Por de Sagunt, conseguim puntuar.