2 punts més¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

El dissabte a Mora de Rubielos l’equip de C.H. ALCASSER WALKER’S WP jugaba contra l’equip local CAJA RURAL DE TERUEL BM. MORA.

L’equip local va eixir molt ficat al partit, saven portar el ritme, el que va fer que que al minut 20 el reseltat fora de 10/9, la resposta de l’euip visitant va fer que la  la primera part acabarà 15/17, on els jugadors del ALCASSER WALKER’S WP havien jugat una primera part molt ansiossos, i havien fallat 2 llaçament de 7 metres i 6 llançaments de 6 metres.

Desprès de passar pels vestidors, l’inci de la segona part va ser fulgurant per part dels jugadors visitants, 15/22  al minut 6, el que va provocar que l’entrenador de l’equip local demanar un temps mort, que va servir per a que ajustaren la defensa, el que provocava les perdues de baló de l’equip de l’Alcàsser, per aplegar al minut 20 de la segona part en un 24/24. El partit s’havia endurit i als ultims 10 minuts els locals tingueren 3 exclusions i els visitants sols una exclusio, al final resultat de 28/31.

Victòria amb molt de sofriment que servira per seguir creixent, i practicament per assegurar la categoria.

El proper dissabte 18/03/2017 a les 18 hores al Cassalla Arena partit contra H.C. EIVISSA.