2 punts més per a consolidar la categoria.

El dissabte 18 dia faller, al Cassalla Arena es va jugar el partit de la jornada 24 entre el C.H. Alcàsser Walker’s WP i el H.C. Eivissa.

Els ibicencs els presentaren en alguna baixa, així com també l’equip local que tenia fins i tot 4 baixes. Els ibicencs eixiren en ganes de guanyar el partit i plantar-mos cara, l’equip local va eixir un poc dubitatiu amb moltes perdues de baló i llançaments fallats de 6 metres. El que va provocar que els ibicencs agafaren confiança i dominaren  per 1 o 2 gols tota la primera part 11/12 al final de la primera part.

La segona part la tònica va ser la mateixa, ells li trien molt de rendiment al joc del 2×2 amb el pivot que era molt gran.

L’equip local conforme avançaba el partit anava ajustant la defense i agafant més confiança en el contraatac de segon ola, al minut 15 de la segona part el resultat era de 19/18, al minut 51 es va produir la jugada clau del partit en el 19/19 al marcador, una acció defensiva del jugador nº20 del Eivissa, l’excluiren 2′ va seguir protestant i l’excluiren per a 4′, més un altra exclusió de 2′ al minut 52’35, va fer que l’equip local fera un parcial de 5/0 i deixarà el marcador 24/19, a falta de 5′ per acabar el partit. L’equip local es va relaxar i els ibicencs apretaren fins al final 24/23.

Dos punts que han servit per a consolidar la categoria a falta de 6 jornades per acabar la lliga, ENHORABONA.

També tingueren un altra bona noticia la continuitat una temporada més DE L’ESPONSOR WALKER’S WP, GRÀCIES per confiar en el nostre treball.

El proper dissabte dia 25/03 a les 18 hores al pavelló 9 d’Octubre d’algemesi, contra el VISCOCONFORT C.B. MARISTES ALGEMESI tercer classificat