2 punts + a l’últim partit a casa

Anit a les 21 hores es jugava l’últim partit al Cassalla Arena entre el Walker’s WP i el Florida Universitaria Caixa Popular, el derbi comarcal de la Primera Nacional.

El partit va començar amb els dos equips mot enxufats, i amb ganes d’emportar-se els dos punts. L’equip local amb una bona defensa, acompanyada d’una bona porteria, però, amb moltes perdues de baló que va ficar a l’equip visitant dins del partit, a mé a més, de la bona actuació del porter visitant sobre tot des de 6 metres on l’equips local va fallar fins a 10 llançaments a la primera part. Al finalitzar la primera part el resultat era de 12/11.

La segona part la tònica era la mateixa, intensitat defenssiva per part dels dos equip, amb les aportacions de les porteries. al minut 10 el resultat era de 17/17, els següents 10 l’Alcàsser Waker’s WP bassat en un augment de la instensitat defenssiva, si cavia més, dona l’opció de furtar balons i eixir al contraactac aplegant al minut 50 de partit en 25/21, però el Florida Univesitaria Caixa Popular, no es va rendir i també bassat en l’augment de la intensitat defensiva va tornar a ficar-se al partit per arribar al 27/27.

Però el suport de l’afició va fer que l’equip local traguera forçes per a guanyar el partit 28/27.

ENHORABONA EQUIP 27 punts que hem fet el primer any a la categoria, amb una primera volta que estava molt bé que ferem 10 punts, i una segona volta extraordinaria fent 17 punts. FELICITATS

AGRAÏR a WALKERPAN que ens va portar una bona picaeta per a tota l’afició que ens ha donat suport tota la temporada i es mereixien al menys que els convidarem, GRÀCIES AFICIÓ

Ja sols ens queda visitar el proper dissabte al campió de lliga el Col·legi AGUSTINOS  d’Alacant